Planiranje, priprema i organizacija izgradnje

primarno stambenih i poslovnih objekata na području Zagreba

Tvrtka je u privatnom vlasništvu, utemeljena na dugogodišnjem iskustvu osnivača, sposobnom i dinamičnom timu koji se već dokazao na gradnji i prodaji preko 350 stanova i poslovnih prostora.

Dugoročna kvaliteta

Svi građevinski projekti koje smo realizirali građeni su korištenjem trajnih i pouzdanih materijala koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja. Realizirani projekti završeni su u ugovorenom roku, po sistemu ključ u ruke, te predani kupcima na korištenje i u vlasništvo. Maksimalnu ozbiljnost u poslovanju potvrđuje i uredna dokumentacija za sve naše završene objekte, koja uključuje etažiranje i upis objekata u zemljišne knjige i ishođenu uporabnu dozvolu.

Budući je kupnja stana i odabir budućeg životnog prostora, jedna od većih i kompleksnijih odluka koju donosite, cilj nam je, kroz korektan i partnerski pristup prema našim klijentima, opravdati ukazano povjerenje i pružiti Vam kvalitetan proizvod u kojem ćete osjećati istinsku ugodu stanovanja.

NOVI KVADRAT d.o.o.

graditeljstvo i promet nekretnina

I. Poljski put 49, 10000 Zagreb
MB: 2129949
OIB: 64088957426

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. 080500093. Temeljni kapital društva iznosi 12.823.600,00 kn u stvarima i novcu.

Posjetite nas na
našoj lokaciji

I. Poljski put 49, 10000 Zagreb