Međimurska

Centar

1. kat

1. kat

Tlocrt
Oznaka Vrsta Površina Cijena Status
S101 Dvosobni 58,58m2 . Prodano
S102 Trosobni 75,96m2 Prodano
S103 Dvosobni 48,19m2 Prodano
S104 Trosobni 86,87m2 Prodano
S105 Dvosobni 46,61m2 Prodano
S106 Dvosobni 41,60m2 Prodano
S107 Trosobni 62,17m2 155.425,00 € Slobodno

Lokacija

Lokacija objekta u Međimurskoj ulici, u kontaktnoj zoni gradske četvrti Črnomerec sa Donjim Gradom, danas svakako predstavlja centar grada. Neovisno o tome, da li ste individualac, tražite li budući obiteljski dom, ili jednostavno želite pametno investirati svoj novac, neposredna blizina centra sa svim vezanim sadržajima i dovršenom infrastruktorom, jamstvo su da će potrebe svih biti zadovoljene. Tako se na 5 min hoda nalaze tramvajske stanice na Ilici i na Zapadnom kolodvoru, a na istoj udaljenosti je i zelena oaza na Trgu Francuske republike sa dječjim parkom i sportskim igralištima. Najuži centar grada, sa najpoznatijim trgovačkim, turističkim, kulturnim i gastronomskim sadržajima, dostupan je uz laganu 15 minutnu šetnju.

Mikrolokacijski, objekt se gradi na jednoj od rijetkih neizgrađenih parcela u tom dijelu grada, što je znak visokog stupnja urbaniziranosti lokacije i četvrti, pa su svi sadržaji koji Vam mogu zatrebati - škole, vrtići, dječji parkovi, supermarketi, dom zdravlja, bolnice, ljekarne, uredi državne uprave – lako dostupni i u neposrednoj blizini.

Objekt

Kako bismo zadovoljili zahtjeve i potrebe modernog stanovanja, predvidjeli smo različite tipove tlocrta, od dvosobnih stanova površine 41 m2 do luksuznih penthouse-a površine 140 m2 na 6. katu. Stanovi su raspoređeni od 1. do 6. kata, a u prizemlju se nalazi jedan poslovni prostor sa ulične strane objekta, dok su parkirališna mjesta i garaže smještene sa dvorišne strane objekta. U podrumu objekta predviđena su parkirna mjesta, garaže i spremišta.

Objekt se gradi sa ciljem zadovoljavanja energetskog razreda A, tako da iznadprosječnu kvalitetu i opremljenost naših stanova prati i energetska učinkovitost i mali troškovi budućeg održavanja.

Detalje o standardu opreme možete vidjeti u ovom dokumentu: link

Tijekom izgradnje, Kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana, izborom završnih materijala i opreme. Uz kupnju stana uvjetuje se kupnja garaže ili parkirnog mjesta.

Zgrada je u fazi gradnje, sa predviđenim rokom dovršetka u studenom 2018.godine.