Kožino

Zadar

Stanovi

Stanovi

Tlocrt
Oznaka Vrsta Površina Cijena Status
Stan 1 Četverosobni 109,28 m2 251.344,00 € Prodano
Stan 2 Četverosobni 98,68 m2 211.175,00 € Slobodno
Stan 3 Četverosobni 108,51 m2 237.637,00 € Slobodno

Lokacija

Objekt je smješten u mjestu Kožinu, udaljenom 5 km od grada Zadra, u kojem prevladavaju obiteljske kuće domaćeg stanovništva. Udaljenost objekta do mora i plaže je 120 m, a konfiguracija terena je u blagom padu, što omogućava pogled na zadarski akvatorij.

Osim blizine Zadra na dohvatu su i grad Nin, Biograd na Moru te zaštićeni biseri prirode u okruženju nacionalnih parkova: NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, NP Sjeverni Velebit, NP Plitvička jezera, te parkova prirode: PP Telaščica, PP Velebit i PP Vransko jezero.

Pustolovni park u borovoj šumi, paintball tereni, biciklističke staze, tematski parkovi za djecu, karting staze, eko imanja, turističko naselje Zaton, još su neki od sadržaja koji su dostupni turistima i stanovnicima Kožina.

Sve navedeno jamči da, neovisno da li ste aktivni tip, tražite li samo svoju oazu mira, ili ste zaljubljenik u more i nautiku, u Kožinu možete imati svoju bazu za zadovoljenje svih svojih želja.

Infrastrukturno, Kožino je povezano sa Zadrom s jedne strane i Petrčanima s druge strane brzom lokalnom cestom i biciklističkom stazom, a udaljenost od izlaza sa autoceste Zagreb-Split iznosi 25 km. Kožino je morskim putem redovnim trajektnim linijama iz zadarske luke povezano sa Anconom, Malim Lošinjem, Dugim otokom i drugima. Udaljenost od zračne luke Zadar iznosi cca 14 km, što uz prisutne niskotarifne avio prijevoznike jamči brzu povezivost sa preko 20 europskih destinacija, uključujući Berlin, London, Pariz, Stockholm, Bruxelles, München i druge.

Objekt

Objekt je visine prizemlje i kat, i sastoji se od 3 dvoetažna apartmana u nizu, svaki veličine 84 m2, sa etažiranim vrtom i dva parkirna mjesta po apartmanu. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, kupaonica i ostava, te prostrana terasa sa stepenicama koje se spuštaju do pripadajućeg vrta.

Na katu su smještene 3 spavaće sobe, kupaonica i terasa sa prekrasnim pogledom na zadarski akvatorij.

Objekt pripada energetskom razredu B.