Gredice

Jarun

Stanovi

Stanovi

Oznaka Vrsta Površina Cijena Status
Stan 1 Trosobni 81,38m2 Prodano
Stan 2 Četverosobni 110,66m2 231.279,00 € Slobodno
Stan 3 Trosobni 86,05m2 Prodano
Stan 4 Četverosobni 79,19m2 181.345,00 € Slobodno
Stan 5 Četverosobni 82,92m2 Prodano
Stan 6 Trosobni 72,58m2 Prodano
Stan 7 Četverosobni 85,13m2 Prodano
Stan 8 Četverosobni 96,35m2 Prodano

Lokacija

Objekt se gradi na iznimnoj lokaciji u naselju Gredice, gdje se u već formiranom i planski izgrađenom kvartu nalaze svi potrebni sadržaji, pa su tako u krugu od cca 500 metara, između ostalog, i dvije osnovne škole, dva dječja vrtića, Sportski park Mladost, te studentski dom Stjepan Radić. Posebnost lokacije svakako je neposredna blizina jezera Jarun (300 m), Sportskog parka Mladost i staze na Savskom nasipu, koji zajedno čine najuređeniju sportsko-rekreacijsku zonu u Zagrebu, sa nizom sportskih igrališta i klubova, bazena, trim parkova, veslačkih, rolerskih i biciklističkih staza. Za one sklonije opuštenoj šetnji u miru i zelenilu, tu su i pješačke staze oko jezera i na nasipu, sa otvorenom vizurom na grad i na rijeku Savu.

Lokacija se nalazi na 5 minuta hoda od tramvajskih linija 5 i 17 koje vode prema užem gradskom centru, a samo par minuta dalje je i okretište na Savskom mostu, odakle se lako i brzo dolazi do Novog Zagreba, Zagrebačkog Velesajma, i nezaobilazno, do svojevrsnog simbola grada, sportske Arene Zagreb, sa istoimenim shopping centrom i brojnim trgovačkim, ugostiteljskim i zabavnim sadržajima. Široke prometnice u blizini, Horvaćanska, Selska ulica, i Jadranski most, brza su veza sa glavnim gradskim prometnim koridorima, Slavonskom/Zagrebačkom avenijom, Avenijom grada Dubrovnika i Jadranskom avenijom sa izlazom na gradsku obilaznicu.

Objekt

Objekt je visine prizemlje i dva kata, sa izvedenim podrumom, i vrtovima za stanove u prizemlju. Zgrada ima 8 komfornih stanova, površine 79-110 m2, od kojih neki imaju dvostranu a neki trostranu orijentaciju. Stanovi su prilagođeni potrebama modernog obiteljskog stanovanja, osvijetljeni i komforni, gdje se promišljenim projektiranjem nastojao postići optimalan omjer iskorištenosti prostora i ugode boravka.

Za većinu stanova u ovoj fazi izgradnje postoji i alternativni tlocrt kojim se može promijeniti sobnost stana, pozicija pojedinih prostorija i sl. Tijekom izgradnje, Kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana, izborom završnih materijala i opreme.

Objekt se gradi sa ciljem zadovoljavanja energetskog razreda B.

Detalje o standardu opreme možete vidjeti u ovom dokumentu: link

Zgrada je u fazi gradnje, sa predviđenim rokom dovršetka u svibnju 2018.godine.